23948sdkhjf

Österby Gjuteri tar order värd 6 MSEK

Capilons dotterbolag Österby Marine och dess affärsområde Österby Gjuteri tar order värd 6 MSEK till svensk kund inom verkstadsindustrin.
Capilons dotterbolag Österby Marine och dess affärsområde Österby Gjuteri tar order värd 6 MSEK till svensk kund inom verkstadsindustrin. Leverans ska ske under 2008.

Österby Gjuteri i Österbybruk vidareförädlar stålgjutgods till komplicerade produkter för den marina branschen, cellulosaproduktion och tung industri. Arbetet utförs med datorstyrda svarv-, borrnings-, eller fräsmaskiner.

Österby Marine, med affärsområdena Österby Gjuteri, MJP Waterjets och Alcopropeller, är en leverantör av stålgjutgods i avancerade material och för vidareförädlade produkter till främst den marina branschen. Österby Marine har 140 anställda (120 st i Österbybruk och 20 st i Örebro).

Information från Capilon AB (publ)
www.capilon.se

Capilon AB (publ) är listat på First North vid OMX Nordiska Börs Stockholm och har HQ Bank AB som Certified Adviser. Capilons affärsidé är att förvärva och utveckla industriföretag genom att vara en aktiv och ansvarsfull ägare. Capilon äger dotterbolagen Österby Marine och TermoRegulator. Österby Marine är en leverantör av stålgjutgods i avancerade material och för vidareförädlade produkter till främst den marina branschen. TermoRegulator är ledande inom tillverkning och sammanbyggnad av tunnplåtsdetaljer med kunder inom branscher som vitvaror, fordon, ventilation, värme och inredning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.156