23948sdkhjf

Ny chef hos Clas Ohlson

Clas Ohlson har utsett Lars Andréason till chef för Clas Ohlsons verksamhet i Sverige.
Clas Ohlson har utsett Lars Andréason till chef för Clas Ohlsons verksamhet i Sverige. Lars Andréason har lång erfarenhet av ledarskap, försäljning och marknadsföring från olika konsumentinriktade verksamheter, bl.a. inom hemelektronik.

Lars kommer närmast från elektronikkedjan Siba där han varit nordisk försäljningschef sedan 2004. Tidigare befattningar innefattar roller som marknadschef på Fuji Film Sverige samt chef för Affärsområde Konsumenttjänster på Bredbandsbolaget.

”Det är med stor glädje som vi presenterar Lars Andréason som ny chef för den svenska verksamheten. Lars har en gedigen och framgångsrik bakgrund inom konsumentsektorn och kommer att ha en nyckelroll i att leda utvecklingen av verksamheten på vår största marknad, Sverige”, säger Klas Balkow, vd och koncernchef i Clas Ohlson.

”Att få vara med och utveckla Clas Ohlson i Sverige är något som jag ser fram emot. Clas Ohlson har ett fantastiskt koncept och en stark företagskultur och därmed en stark bas att bygga vidare på. Jag ser också mycket positivt på att vara med i den utvecklingsfas som bolaget befinner sig i med ett antal förändringsprojekt kombinerat med en fortsatt internationell expansion”, säger Lars Andréason, tillträdande chef för Affärsområde Sverige.

Lars Andreason tillträder sin nya befattning senast den 1 december 2008.

Information från Clas Ohlson

Clas Ohlson AB (publ) grundades 1918 i Insjön, Dalarna. Koncernen omsätter idag cirka 4,6 miljarder svenska kronor och har cirka 3 000 anställda. Sortimentet omfattar 15 000 artiklar inom bl.a. elektronik, el, verktyg, datortillbehör, mobiltelefontillbehör, biltillbehör, båttillbehör, beslag, urverk, TV-stereo, foto-optik, kontorsmaterial och hushållsartiklar. Försäljningen sker främst genom egna butiker i Sverige, Norge och Finland. Våra butiker har årligen fler än 46 miljoner besökare. Clas Ohlson är noterat på OMX Nordiska Börs.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109