23948sdkhjf

Safe at Sea tar ny order på räddningsbåtar

Safe at Sea har erhållit en order på fyra stycken Rescuerunner från Svenska Sjöräddningssällskapet (SSRS).
Safe at Sea har erhållit en order på fyra stycken Rescuerunner från Svenska Sjöräddningssällskapet (SSRS).

SSRS, som bildades för över 100 år sedan, driver ett sjuttiotal räddningsstationer längs Sveriges kuster samt i de största sjöarna. Förutom huvuduppgiften att rädda liv, driver SSRS också arbetet med att kontinuerligt utveckla den svenska räddningstjänsten till sjöss. SSRS svarar på mer än 2000 larm varje år och står för 70 procent av all sjöräddning i Sverige.

SSRS har tidigare köpt 13 stycken Rescuerunner av Safe at Sea och har nu beställt ytterligare fyra stycken för leverans under Q3 2008.

- Vi är glada över det fortsatta förtroendet att leverera räddningsbåtar till SSRS som räddar liv i Sverige varje år, säger Kaj Lehtovaara, VD i Safe at Sea AB.

Information från Safe at Sea

Safe at Sea AB tillverkar och säljer en unik räddningsbåt, Rescuerunnern, som förmodligen är det effektivaste systemet i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. För att vidareutveckla Rescuerunnern och vidga användningsområdet till flera olika kundgrupper på den internationella marknaden såväl som att utveckla och förvärva kompletterande verksamheter har Bolaget genomfört en publik nyemission och Bolagets aktie är listad på AktieTorget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079