23948sdkhjf

Siemens i Finspång går mot strömmen och nyanställer

Siemens i Finspång fortsätter att nyanställa - trots koncernens jättevarsel om nästan 17 000 jobb.
Den 1 juli rapporterade Metal-Supply som en av de första att industrijätten Siemens varslar om ca 17 000 jobb i hela världen. Läs artikeln här! Nyheten om denna massvarsling bekräftades officiellt av Siemens i går.

Trots denna negativa trend forsätter Siemens i Finspång att nyanställa. Fabriken i Finspång tillverkar gas- och ångturbiner och sysselsätter omkring 2 300 personer. Ledningen håller fast vid tidigare beslut att ytterligare 300 personer ska nyanställas.

Källa: SR P4 Östnytt

Siemens Industrial Turbomachinery AB
Vi utvecklar, tillverkar, säljer och servar allt från enstaka gas- och ångturbiner till kompletta kraftverk och kompressoranläggningar till kunder över hela världen. Våra produkter används för att generera elektricitet, ånga och värme samt som drivkällor för bland annat pumpar och kompressorer inom olje- och gasmarknaden.

Vi är drygt 2200 anställda i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Vårt huvudkontor ligger i Finspång i den östgötska Bergslagen. Kontor och verkstäder ligger samlat mitt i samhället, delar finns även inrymt i Finspångs slott med anor från 1600-talet.

Hos oss finns allt under samma tak - från utveckling, konstruktion och försäljning ända till service.
Vi omsätter ca 6 miljarder kronor om året.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.111