23948sdkhjf

CFO lämnar Axlon Group

Axlon Groups nuvarande CFO lämnar bolaget den 18 augusti 2008.
Axlon International AB

CFO LÄMNAR AXLON GROUP

Axlon Groups nuvarande CFO, David von Laskowski, har i mycket hård konkurrens givits möjligheten att gästforska kring strategic management och riskkapital vid Columbia Business School samt Stanford University och kommer därmed att lämna bolaget den 18 augusti 2008.

- Samtidigt som jag beklagar att David lämnar Axlon Group är jag glad att han givits denna möjlighet. Han har varit en mycket stor tillgång och bidragit till den senaste tidens utveckling och förändring i koncernen säger Peter Fischer, CEO Axlon Group.

För mer information kontakta:
Peter Fischer, CEO
Tel: 070 - 375 76 07

Om Axlon Group
Axlon Group AB (publ) är listat på First North. Certified Advisor är Mangold Fondkommission, tel: 08-503 01 550. Dotterbolaget Axlon utvecklar, marknadsför och säljer innovativa produkter och lösningar för sluten kontanthantering. Produkterna kännetecknas av hög kapacitet, enkel integration och hög säkerhet. Dotterbolaget HGL erbjuder finmekanisk bearbetning inom svarvning och fräsning med hög precision samt mekaniska och elektriska montage. Det gör HGL till en komplett leverantör i Kina för kunder i Asien, USA och Europa. Läs mer på www.axlongroup.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078