23948sdkhjf

Ruukki levererar stålbro till Göteborg

Ruukki kommer att tillverka, leverera och montera stålbrodelarna till Partihallsförbindelsen i Göteborg - ett kontrakt som är värt ca 9 MKR.
Ruukki kommer att tillverka, leverera och montera stålbrodelarna till Partihallsförbindelsen i Göteborg, Sverige. Den totala brolängden är ca 1.2 km och Partihallsbron byggs mellan Ånäsmotet vid väg E20 och den nya trafikplatsen Marieholm vid väg 45. Kontraktet är värt ca 9 miljoner Euro för Ruukki.

Bron är en del av Vägverkets projekt Partihallsförbindelsen som är ett av de mest betydande infrastrukturprojekten för Göteborg för närvarande. Ruukki kommer att arbeta nära kunden Skanska Sverige AB i tidigt skede och teknikkonsulten Ramböll Sverige AB, som konstruerar stålbron.

“Skanska bedömde Ruukkis samlade förmåga och kapacitet som mycket god för att klara av de utmaningar som finns i projektet med leverans och montage i en trafikintensiv och krävande miljö med pågående väg- och tågtrafik,” säger Anders O. Johansson, biträdande regionchef på Skanska, region Stora projekt.

Leverans och montage är planerade att utföras under tiden 2009-2010 och omfattar totalt ca 2200 ton stålkonstruktioner.

Om företaget:
Ruukki betyder metallbaserade, mervärdeskapande helhetslösningar och verkligt samarbete. Vi levererar metallbaserade komponenter, system och totalkoncept till byggsektorn och verkstadsindustrin. Vi har ett brett sortiment av metallprodukter och tjänster. De lösningar som vi erbjuder är baserade på ett kontinuerligt nära samarbete med våra kunder, erfarenhet och kännedom i kundernas verksamhet samt djupgående kunskaper om metallmaterial. Välj oss som partner när du behöver en nytänkande metallspecialist som engagerar sig för dig och ditt företags framgång.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093