23948sdkhjf

MultiQ tar order värd 4 MSEK i Nordamerika

Det Malmö-baserade företaget har fått en order gällande 12" skärmar med integrerade kortläsare, touchfunktion och inbyggd power-USB.
En ledande global aktör inom detaljhandeln har lagt en order värd cirka 4 MSEK hos MultiQ till sina butiker i Nordamerika. Ordern avser 12" skärmar med integrerade kortläsare, touchfunktion och inbyggd power-USB. Leverans av ordern kommer att ske under tredje kvartalet 2008.

Jan-Erik Bengtsson, tf VD på MultiQ:
- Det är extra roligt eftersom att vi sedan tidigare har levererat till kunden i Europa. Samtidigt är det en bekräftelse på att våra lösningar håller hög kvalitet och skapar nöjda och återkommande kunder.

Om företaget:
MultiQ International AB bildades 1988 i Malmö. MultiQs marknadserbjudande består av bildskärmslösningar, hårdvara och mjukvara för Digital Kundkommunikation samt tillhörande kringutrustning och tjänster. MultiQ är noterat på O-listan. Företaget har erhållit ett flertal utmärkelser för sina produkter, bland annat CeBIT Highlight Award för bästa innovativa hårdvara och Utmärkt Svensk Form för design. Bolaget har sitt huvudkontor i Malmö, Sverige samt försäljningskontor i Tyskland, Norge och Storbritannien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.1