23948sdkhjf

Huvudägaren ökar i Kilsta Metall

Huvudägaren i Kilsta Metall, Anders Svärdvik, har tillsammans med närstående förvärvat 1,4 miljoner aktier i Kilsta Metall.
KILSTA METALL: HUVUDÄGAREN ÖKAR I KILSTA

Huvudägaren i Kilsta Metall , Anders Svärdvik, har tillsammans med närstående förvärvat 1,4 miljoner aktier i Kilsta Metall. Säljare är det listade bolaget Archelon AB. Svärdvik och närstående kontrollerar därmed ca 21,3 % av aktiekapitalet. Därutöver har Svärdvik och närstående en option att förvärva Archelons återstående innehav i Kilsta Metall, vilket uppgår till 6,5 miljoner aktier. Vid fullt utnyttjande av optionen ökar Svärdviks och närståendes andel av aktiekapitalet till 32,5 %.

– Jag har ett långsiktigt perspektiv på mitt ägande i Kilsta, säger Anders Svärdvik. Min bedömning är att Kilsta har goda möjligheter att de närmaste åren visa kraftig tillväxt under lönsamhet, såväl organiskt som via industriella strukturaffärer.

För mer info
Christian Karstensen
0586 - 500 30
VD Kilsta Metall AB

Om företaget:
Kilsta Metall är verksamt inom fragmentering av aluminium, upparbetning av mixmetaller, hantering av slaggprodukter från stålverk och industririvningar. Bolaget har utvecklat en egen industriell process som innebär möjligheter till snabb tillväxt med god lönsamhetspotential. Bolaget har ca 2100 aktieägare.
Kilsta Metall-aktien är listad på Nordic MTF.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078