23948sdkhjf

Alumeco öppnar nytt dotterbolag i Holland

Holland har under en längre tid varit en mycket intressant exportmarknad för Alumeco, och företaget har valt att etablera Alumeco NL B.V med lager och försäljningskontor.
Den första Juni 2008 etablerade Alumeco ett nytt dotterbolag i Holland i staden Oss utanför Eindhoven. Holland har under en längre tid varit en mycket intressant exportmarknad för Alumeco, och med bakgrund av detta har vi därför valt att etablera Alumeco NL B.V med lager och försäljningskontor.

VD för Alumeco NL B.V är Ted van den Broek som under de senaste 13 åren arbetat inom aluminiumbranschen på den holländska marknaden.

Bolaget kommer fokusera på försäljning och marknadsföring av det breda sortimentet av aluminiumprodukter såsom Alumeco är känt för i hela Skandinavien.

Produktsortimentet består av: - Tunnplåt och band
- Tjockplåt
- Skeppsplåt
- rofiler
- Stångmaterial
- Specialprofiler

Kontakt information:
Alumeco NL
Ketelmeer 25, Oss
Holland
Telefon: 0031-(0)412-654430
Telefax: 0031-(0)412-654431
Mail: mail@alumeco.nl
www.alumeco.nl

Om företaget:
Alumecos målsättning är att vara en leverantör av helhetslösningar och att vara en servicepartner till våra kunder. I vår försäljning skall vi vara en specialist på våra produkter och ha ett erbjudande med materialrådgivning, logistiklösningar och know-how innehållande det som våra kunder vill ha. Kunderna skall få de korrekta produkterna och den riktiga lösningen redan från början och i utlovad tid.

Det är avgörande för oss att kunden får mervärden genom en "Alumecolösning" som är baserad på kvalitetsbegrepp som flexibilitet, insikt, engagemang och inte minst dialog. Vi arbetar nära våra kunder och är en "stöttepelare" i våra kunders aktiviteter och verksamhet genom en djupare IT-integration, öppet samarbete, varje-dag-leveranser och en lagerstyrning till kunderna som baseras på en kvalificerad forecast.

Det betyder i praktiken, att Alumeco skall ha förståelse för förändringar och nya förutsättningar. Vi skall förstå marknaden och också vara nytänkande. Samtidigt skall vi ha fokus på våra medarbetares kompetens som nyckeln till flexibilitet.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109