23948sdkhjf

SKF öppnar ny fabrik

I den nya anläggningen, som bland annat tar över produktion från SKF:s enhet i Oklahoma, ska tätningslösningar tillverkas.
SKF har fattat beslut om att öppna en ny fabrik för tillverkning av tätningslösningar i Zapopan, Mexiko. Fabriken ligger i närheten av koncernens befintliga fabrik i Guadalajara, vilket möjliggör en fortsatt expansion av produktionen, främst för fordonstillverkare i Nordamerika.

– Vår expansion i Mexiko gör att vi kan fortsätta att utveckla vår försäljning av tätningslösningar över hela Nordamerika. Genom att kombinera moderna tillverkningsteknologier med vår befintliga logistikinfrastruktur i området, kan vi förbättra produktiviteten och servicen till våra kunder, säger Stéphane Le Mounier, President, Automotive and Aerospace, i pressmeddelandet.

Investeringen i Zapopan är en del av koncernens pågående arbete att bättre utnyttja sin tillverkningskapacitet. Produktionen i nya fabriken kommer stegvis att ökas under de närmsta sex månaderna. I samband med detta kommer volymer från koncernens fabrik i Hobart, Oklahoma, som håller på att stängas ner, att flyttas över till Zapopan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.315