23948sdkhjf

Nytt samarbete öppnar för svensk miljöteknik i Japan

B-Open Nordic AB och Technology Seed Incubation Corporation i Japan har tecknat avtal om att starta och driva the Clean House of Sweden via TSI i Japan. TSI verkar idag som bryggan mellan japanskt näringsliv och olika institutioner samt universitet i Japan.
Nytt samarbete öppnar för svensk miljöteknik i Japan

B-Open Nordic AB och Technology Seed Incubation Corporation (TSI) i Japan har tecknat avtal om att starta och driva the Clean House of Sweden via TSI i Japan. TSI verkar idag som bryggan mellan japanskt näringsliv och olika institutioner samt universitet i Japan. De marknadsför kommersiellt gångbara innovationer till näringsliv och hjälper japanska innovatörer med kommersialiseringsprocessen. Det ägs av ett nätverk av företag, banker och privatpersoner som är intresserad av japanska innovationer.

The Clean House of Sweden är ett projekt att samordna företag så de samverkar och samarbetar på marknader samtidigt som man bygger svenska ekosystem på marknaden. Det handlar om ett kostnadseffektivt sätt att arbeta med kommersialisering av svenska innovationer samtidigt som man exporterar hel infrastruktur. Marknaden söker lösningar, inte enskilda produkter, och The Clean House of Sweden vill samordna fler svenska företag att samverka och erbjuda kompletta lösningar på marknader.

TSI Japan har huvudkontor i Kyoto i Japan men även i kontor i Tokyo. Styrelsemedlemmar på TSI är också aktiva nätverksmotorer inom flera miljöklusters i Japan. Man känner väl till behoven och affärsmöjligheterna i både Japan och övriga Asien. Vi har valt att fokusera oss först på hus, hem och små företag. Inte stora strukturprojekt som ofta kräver statligt eller internationellt stöd eller bistånd. En av de områden vi arbetar med under vår uppstart i Japan är biovärme, men all typ av teknik är intressant och alla företag är välkomna att kontakta oss för att finna kunder och affärer i Japan.

The Clean House of Sweden är ett projekt och affärsmodell som skapats av Joachim Davidsson på B-Open Nordic AB. För mer information om The Clean House of Sweden, vänligen kontakta;

Joachim Davidsson
VD, B-Open Nordic AB
E-mail: jd@bopen.se
Tel 0768-939938
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078