23948sdkhjf

Cardo tar order på pumpstationer i Norge

Cardo, en internationell koncern med huvudkontor i Malmö, har skrivit avtal på fem nyckelfärdiga pumpstationer till Sandnes Kommune i Norge. Ordervärdet uppgår till cirka 35 miljoner kronor.
Cardo tar order på pumpstationer i Norge

Cardo har skrivit avtal på fem nyckelfärdiga pumpstationer till Sandnes Kommune i Norge. Ordervärdet uppgår till cirka 35 miljoner kronor. Anläggningarna börjar byggas i slutet av augusti månad.

Ordern som tecknats mellan Sandnes Kommune på norska sydvästkusten och Cardos division Wastewater Technology Solutions, med huvudvarumärket ABS, omfattar fem nyckelfärdiga pumpstationer för hantering av avloppsvatten. I ordern ingår leverans och installation av komplett teknisk utrustning såsom torruppställda pumpar, tankar, rörsystem samt kontroll- och övervakningssystem.
Anläggningarna ska levereras successivt under hösten 2008 och våren 2009. Samtliga fem pumpstationer ska vara i drift sommaren 2009.

- Ordern till Sandnes Kommune visar på vår förmåga att skapa tekniskt avancerade lösningar och utgör exempel på att nyckelfärdiga koncept är rätt strategi och att denna typ av kompetens efterfrågas av kunderna, säger Peter Aru, Cardos VD och koncernchef.

Information från Cardo AB (publ)

Om företaget:
Cardo är en internationell koncern med ledande varumärken, som erbjuder lösningar med kvalitetsprodukter, hög servicenivå och stort applikationskunnande till industriella kunder. Koncernen har starka positioner på marknaderna för port- och logistiksystem, teknik för avloppsvattenrening, system för massa- och pappersindustri samt garageportar. Verksamheten bedrivs i divisionerna: Door & Logistics Solutions, Wastewater Technology Solutions, Pulp & Paper Solutions och Residential Garage Doors. Koncernen har cirka 6.000 anställda i drygt 30 länder och en omsättning på cirka 9,5 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Malmö.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109