23948sdkhjf

Berco ökar produktionen

”Detta är en viktig milstolpe”.
Efterfrågan på lätta transportskåp till lastbilar har ökat markant och det syns i orderingången hos Berco som nu fördubblar produktionstakten från åtta transportskåp till sjutton i veckan.

– Detta är en viktig milstolpe för oss på Berco! Det gör oss till en av de största tillverkare av transportskåp till lastbilar och det visar verkligen att kunder har ett stort intresse i våra produkter och vårt produktprogram, säger Jim Wallström, VD.

Tillverkningen sker i Bercos lokaler i Degerbyns industriområde i Skellefteå. Där tillverkar och säljer företaget transportskåp till bland annat Volkswagen Crafter. När man började med lätta transportskåp skedde tillverkningen i en blygsam takt, men de senaste åren har Berco märkt av en ökning från år till år.

Rekryterar
Utsikterna för 2016 ser bra ut och Berco planerar att nyanställa. I ett första steg söker bolaget efter personal för produktionen.

– Vi kommer att takta upp den nya produktionslinjen i fördubblad takt i månadsskiftet april. Vår avsikt är att försöka erbjuda nya arbetstillfällen och det känns väldigt positivt, säger Nicklas Berglund, Produktionsledare på Berco Produktion i Skellefteå.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094