23948sdkhjf

Sigma och Volvo IT forsätter samarbetet

Sigma är en ledande leverantör av lösningar inom IT, Management och Informationslogistik, och Volvo är en av deras största och viktigaste kunder. Bolagen fortsätter samarbetet.
Sigma och Volvo IT tecknar avtal för fortsatt samarbete

Ett nytt ramavtal har tecknats mellan Sigma AB och Volvos dotterbolag Volvo IT. Avtalet omfattar leverans av IT-tjänster och gäller fram till 2011-04-25.

Volvo är en av Sigmas största och viktigaste kunder, där vi har en lång och gedigen erfarenhet som nu skall omsättas i ännu mer nytta för Volvo under perioden, i form av olika typer av leveransåtaganden.

”Vi har fått mycket lovord för vår leverans och med avtalet i ryggen känns det roligt att gå vidare och ta tag i de utmaningar som Volvokoncernen och Sigma har framför oss.” säger Johnny Jonasson, Key Account Manager för Volvo IT på Sigma.

Pressmeddelande från Sigma AB

Sigma är en ledande leverantör av lösningar inom IT, Management och Informationslogistik. Vi levererar på en internationell marknad och fokuserar på funktionella åtaganden. Sigma är noterat på Stockholmsbörsen och har cirka 1400 medarbetare i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Ungern, Storbritannien, Kina, Indien och Ukraina. www.sigma.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094