23948sdkhjf

MaskinFransson blir ny agent

Den 1 mars blev MaskinFransson nya agent för tysk tillverkare av fleroperationsmaskiner.
Det är den tyska tillverkaren Hedelius som MaskinFransson nu slutit avtal med.

Företaget, som ligger i Meppen i nordvästra Tyskland, är en välkänd tillverkare av 3-axliga och 5-axliga fleroperationsmaskiner. Fokus idag ligger på högkvalitetsmaskiner med stor avverkningspotential.

"Vi på MaskinFransson är stolta över att ha fått förtroendet att representera Hedelius i Sverige. Maskinerna kompletterar vårt befintliga program på ett bra sätt och vi ser en stor potential i Hedelius", skriver MaskinFransson, i ett pressmeddelande.

Hedelius grundades 1967 och tillverkade ursprungligen träbearbetningsmaskiner men sedan mitten av 1970-talet tillverkar de verktygsmaskiner för den metallbearbetande industrin.

Den nya 5-axliga maskinserien Tiltenta med vridbar spindel och integrerat rundbord har tagits emot väldigt väl av marknaden och försäljningen ökar stadigt runt om i Europa. De senaste åren har Hedelius gjort en rad tillbyggnader för att utöka sin kapacitet och nu bygger de ut ytterligare för att möta efterfrågan. Hedelius är familjeägt och ett mycket stabilt företag, alla investeringar görs med egna medel och de är helt oberoende av banker.
Kommentera en artikel (2)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078