23948sdkhjf

Din Maskin i Värnamo uppköpt av Liljedahls

Din Maskin i Värnamo säljer maskiner för plåtbearbetning och kommer nu att ingå som ett separat bolag i division Verktygsmaskiner hos Liljedahls.
LILJEDAHLS FÖRVÄRVAR DIN MASKIN!

Liljedahlsbolagen förvärvar Din Maskin i Värnamo AB. Företaget säljer maskiner för plåtbearbetning och har en omsättning på 180 Mkr med cirka 40 anställda.

Din Maskin representerar ledande agenturer och har en mycket bra marknadsposition i Sverige inom sitt område. Företaget har dessutom en landstäckande serviceorganisation.

Liljedahlskoncernens verksamhet är organiserad i sju divisioner och Din Maskin kommer att ingå som ett separat bolag i division Verktygsmaskiner som därmed ytterligare stärker sin ledande position avseende försäljning och service av maskiner till svensk och norsk verkstadsindustri. Efter förvärvet omsätter divisionen cirka 950 Mkr med 175 medarbetare.

”Förvärvet av Din Maskin medför att vi nu kan erbjuda våra kunder ett mycket starkt produktprogram inom skärande bearbetning, plåtformning, mätmaskiner, industriförnödenheter och verktyg”, säger Håkan Larsson chef för division Verktygsmaskiner.
Din Maskins tre delägare kommer att arbeta kvar i företaget i nuvarande positioner och ingå i företagets ledningsgrupp.

Din Maskin i Värnamo AB

Liljedahlskoncernen är en internationell industri- och handelskoncern med verksamhet i sju divisioner: EKS Blank Tråd, EKS Lindningstråd, HT Tråd, Lastvagnar, Verktygsmaskiner, Personbilar och Fastigheter. Koncernen omsätter cirka 11 miljarder kronor med 1.350 anställda. Ytterligare information finns på Liljedahlsbolagens hemsida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109