23948sdkhjf

Rejlers får order av Karlstads Energi AB

Rejlers har fått en order avseende konstruktion, programmering, leverans och installation av komplett el- och mätsystem samt styr-, regler- och övervakningssystem för de nya anläggningarna.
Karlstads Energi AB distribuerar fjärrvärme inom Karlstads tätort. Fjärrvärmen produceras på Hedenverket och Kraftvärmeverket Yttre
Hamnen samt på fyra mindre produktionsenheter.

Stora Enso Skoghalls Bruk kommer via en ny fjärrvärmeledning att leverera spillvärme till Karlstads Energi AB samt Hammarö kommun. Sammankopplingen av näten kräver nya tryckstegringsstationer i Nolgård och i Yttre Hamnen samt värmeväxlare mot Hammarös fjärrvärmenät i Nolgård och Hammarö panncentral.

Rejlers har fått en order avseende konstruktion, programmering, leverans och installation av komplett el- och mätsystem samt styr-, regler- och övervakningssystem för de nya anläggningarna. Uppdraget omfattar även signalöverföring till och från Stora Enso Skoghalls Bruk samt integrering av de nya anläggningarna i Karlstads Energis befintliga styr- och övervakningssystem.

Ordern är värd ca 4 mkr och uppdraget skall genomföras under 2008.

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster inom elteknik, energi, mekanik, automation, IT och telekom. Rejlers aktie är noterad på Stockholmsbörsen, Nordiska listan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125