23948sdkhjf

Han ska ge Nevs unik marknadsposition

Nu tillsätts ledaren för biltillverkarens nya affärsområde.
Det är Michèl Annink som utsetts till den nyinrättade tjänsten Senior Director Mobility services and Customer Journeys. I sin nya roll kommer han att ha ansvar för utveckling och ledning av både en innovativ portfölj av produkter och tjänster för hållbar mobilitet och samtliga kundkanaler. Allt med fokus på kundtillfredsställelse för att skapa en livslång relation med våra kunder.

– Michèl delar våra värderingar och fokus på innovation, och har en erfarenhet och passion som kommer att hjälpa oss att utveckla ett nytt affärsområde som ger oss en särställning på marknaden, säger Jonas Hernqvist, Nevs Vice President Sales & Marketing.

Jonas Hernqvist menar vidare att bilen håller på att bli en plattform, som möjliggör integration av ytterligare produkter och tjänster.

– Detta öppnar helt nya möjligheter inom försäljning och kunddialog via digitala kanaler, säger han.

Michèl Annink kommer att börja sin anställning i mars. Han kommer närmast från Salesforce, där han varit vice vd i dess Customer Success Group för EMEA North-regionen. Han har mer än 25 års erfarenhet från ledningsbefattningar inom försäljning, service och marknadsföring, inom ledande internationella teknikföretag såsom Salesforce, Microsoft och Toshiba i Nederländerna, USA och Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093