23948sdkhjf

Fjädrar i 3D Cad-format

Dansk fjäderleverantör har ingått samarbete med svenska SolidComponents
Skandinaviska företag har fokus på innovation inom den teknologiska utvecklingen. Detta ställer större och större krav till samspelet mellan kund och leverantör.

Den danska fjäderleverantören Sodemann Industrifjedre A/S i Viby J har därför investerat i en lösning som gör det möjligt att konfigurera och downloada företagets fjädrar i alla vanliga 3D Cad-format.

- Vi försöker hela tiden att vara på front med den teknologiska utvecklingen för att kunna höja servicenivån för våra kunder. En fjäder vill alltid vara en liten del av en större konstruktion. Vi har valt att investera i 3D-systemet, så en ingenjör eller konstruktör har de bästa betingelserna för att välja den helt riktiga produkten i vårt sortiment, säger direktör Jørgen Sodemann.

Sodemann Industrifjedre A/S har ingått ett samarbete med det svenska företaget SolidComponents. Kunderna konfigurerar samt downloadar 3D cad-filerna via Sodemann Industrifjedre A/S’ online shop, som gör det dynamisk och enkelt att hitta den rätta produkten samt beställa varan till dag till dag leverering.

- Vi har lanserat 3D lösningen här under våren 2008, och det har blivit en stor succés. Redan nu har kunderna tagit riktigt godt imot produkten, och vi får löpande feedback med ris och ros. Det har varit en längre process som har krävt ett stort engagemang och samarbete mellan oss och utbjudaren, men vi har nått i mål, berättar Jørgen Sodemann.

Källa: Sodemann Industrifjedre A/S
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063