23948sdkhjf

Stororder till Midroc Alucrom

Exklusivt långtidskontrakt har tecknats med Preem.
Preem Raffinaderi har valt att skriva ett långtidskontrakt på 3 + 2 år med Alucrom för all underhållsmålning på raffinaderierna i Göteborg och Lysekil.

– Detta är ett exklusivt ramavtal som vi har fått, det är det största ramavtalet som vi någonsin har tecknat, säger Bengt Stewall, marknadschef på Midroc Alucrom, till Metal Supply.

Kontraktet togs hem i stor konkurrens med andra bolag och enligt Bengt Stewall är det Midroc Alucroms kompletta certifiering inom kvalitet, miljö samt HMS & arbetsmiljö, som starkt bidrog till att man vann avtalet.

– Detta tillsammans med vår projektförmåga och vår utrustningspark, som möjliggör att vi kan genomföra flera större entreprenader på olika ställen samtidigt, var avgörande i Preems beslut att skriva kontraktet med Alucrom säger han.

I Alucroms uppdrag ingår blästring och målning av rör- och stålkonstruktioner, invändig- och utvändig cisternmålning samt brandskyddsmålning för kolvätebränder.

Det långsiktiga avtalet är en trygg grund för Midrocs affärsområde Entreprenader i Fält och innebär att företaget kan satsa inom både utrustning och utbildning av personal.

MIdroc Alucrom är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Ramavtalet inleds omgående.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078