23948sdkhjf

Nederman öppnar en ny fabrik i Kina

Igår invigde Generalkonsul Lars Andreasson, Shanghai, Nedermans nya anläggning i Shanghai, Kina. Nederman Shanghai är ett helägt bolag i Nedermankoncernen.
Asien Pacific är en av Nedermans snabbast växande marknader, och företaget har funnits på plats här i bland annat Japan, Singapore och Australien sedan slutet av -70-talet.

I den nya fabriken, som har en totalyta på ca 3 400 kvm, kommer Nederman att montera ett utvalt sortiment för Asien Pacific regionen. Anläggningen kommer även att vara logistikcentrum för Asien, Australien och Nya Zeeland.

Säljorganisationen med säljstöd för Nederman China och länderna i östra Asien kommer att vara placerade i den nya enheten. Här finns även demo- och utställningslokaler samt faciliteter för utbildning av kunder och återförsäljare.

Nedermans produkter och system marknadsförs i Kina via ett 20-tal specialiserade distributörer. Även på övriga marknader i regionen har Nederman etablerat ett fungerande återförsäljarnät.

Sven Kristensson, CEO, Nederman:
- Genom att etablera oss i Kina kommer vi att mera effektivt kunna ge våra kunder kortare ledtider, snabbare svarstider och högre tillgänglighet i Asien Pacific. Satsningen är en del i vår strategi att fortsatt snabbt växa på dessa intressanta marknader.

För mer information kontakta: Sven Kristensson, VD för Nederman. Tel. 042-188700, e-mail: sven.kristensson@nederman.se
Anders Agering, CFO Nederman. Tel. 042-188700, e-mail: anders.agering@nederman.se

För mer information om Nedermangruppen: www.nederman.com

Nederman Holding AB (publ), Box 602, 251 06 Helsingborg
Organisationsnummer 556576-4205

Faktaruta
Nederman, ett världsledande företag inom miljöteknik, utvecklar, producerar och marknadsför egna produkter och system för utsug av damm, rök, bilavgaser samt utrustning för industriell rengöring. Nederman producerar och säljer även ett omfattande program av slang- och kabelupprullare.

Företagets åtagande till kund omfattar allt från förstudier och projektering till installation, driftsättning och service.
Nedermans produkter och system marknadsförs via egna dotterbolag i 24 länder samt agenter och distributörer i mer än 50 länder.
Koncernen, som börsintroducerades under våren 2007 på OMX small Cap-lista har cirka 700 anställda.

Källa: Nederman

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078