23948sdkhjf

Ny chef för division Tunnplåt

Martin Lindqvist har utsetts till ny chef för SSAB:s Division Tunnplåt från 1 augusti. Martin Lindqvist är för närvarande SSAB:s finansdirektör.
- Martin är en stark kraft i SSAB:s förändringsarbete och han har på ett mycket kompetent sätt utvecklat företagets finans- och ekonomifunktion. De goda ledaregenskaperna han visat ger honom de rätta förutsättningarna att ta Division Tunnplåt till nästa nivå, säger SSAB:s VD Olof Faxander.

Den nuvarande chefen för Division Tunnplåt, Göran Carlsson, har utsetts till VD i forskningsinstitutet MEFOS i Luleå där han tillträder sin tjänst den 1 augusti.

- Göran har varit mycket uppskattad under alla sina år i SSAB. Han har med sitt gedigna kunnande starkt bidragit till SSAB:s utveckling och jag vill tacka honom för de stora insatser han gjort för bolaget och önskar honom lycka till i sin nya befattning, säger Olof Faxander.

Marco Wirén har utnämnts till tillförordnad Finansdirektör från 1 augusti och en process har initierats för att hitta den mest lämpliga efterträdaren till Martin Lindqvist.

För ytterligare information, var vänlig kontakta:
Helena Stålnert, Informationsdirektör, Tfn. 08 – 45 45 734

SSAB är en global tillverkare av stål i nischen höghållfasta och kylda stål, med en ledande position inom marknad och produktivitet. Vi utvecklar lösningar som ökar våra kunders konkurrenskraft.

www.ssab.se

Källa: SSAB

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094