23948sdkhjf

Ökad service på Hydroscand

Slangexperten flyttar till nya, större lokaler i Ljungby.
– Denna satsning är viktig för Hydroscand och gör att vi kan fortsätta erbjuda lokal produktion av slangar och ledningskomponenter till nuvarande kunder, samtidigt som vi kommer att kunna tillgodose nuvarande och nya kunders behov i framtiden, säger Pontus Nygren, Marknadschef på Hydroscand i Sverige, i ett pressmeddelande.

Den 18 januari öppnar Hydroscand i Ljungby i nya större lokaler på Viaduktgatan 1. Flytten innebär att servicegraden för kunderna höjs avsevärt, bland annat då den nya butiken har en mer lättillgänglig geografisk placering för kunder som passerar Ljungby på E4:an. Dessutom är den nya lokalen mer ändamålsenlig och effektiv i produktionslinjen samt har pall-lager för hantering av leveranser till stora OEM-kunder.

Sortimentet i den nya butiken kommer även att anpassas till eftermarknadskunder på ett bättre sätt än tidigare.

Hydroscand är ett familjeföretag som grundades 1969 i Stockholm. Sedan dess har företaget expanderat och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Idag har Hydroscand ett 50-tal butiker i Sverige och finns i ytterligare 18 länder i Europa, Asien och Afrika.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078