23948sdkhjf

KSG flyttar verksamhet

I samband med lokalbytet stärker även verkstadsbolaget sitt erbjudande.
KSG AB, som i dagsläget är lokaliserat i Surte norr om Göteborg, flyttar hela sin verksamhet till Trollhättan under första halvåret 2016.

– Vi gör detta för att vi får utökad verkstadsyta och dessutom samlokaliserar vi vår verksamhet som i dagsläget är fördelade på tre olika verkstadslokaler, säger Anders Olausson, Managing Director på KSG i Surte, till Metal Supply.

KSG:s verksamhet består av produktion av avancerade plåtstrukturer och rörsystem främst till kunder inom områdena kraftgenerering och offshoreindustrin. Flytten innebär att bolaget kommer att dela lokaler med systerbolaget NOHAB, vilket betyder ett förstärkt erbjudande för KSG:

– Vi får möjlighet att erbjuda våra kunder skärande bearbetning då vi samlokaliserat med vårt systerbolag NOHAB som är ett väletablerat företag inom skärande bearbetning av stora detaljer. Vi skapar en komplett produktportfölj, säger Anders Olausson.

KSG som grundades 1984, ägs av industrikoncernen Binar med säte i Trolhättan och har idag 25 anställda. Flytten kommer att genomföras successivt under första halvåret och målet är att all verksamhet ska vara igång i de nya lokalerna från och med sommaren 2016.
Läs mer om: KSG
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.096