23948sdkhjf

Ledningsförändringar på Arcam

Leverantören av maskiner för additiv tillverkning fortsätter att växa snabbt och som en följd av detta görs förändringar i koncernens ledningsgrupp.
AP&C, helägt dotterbolag till Arcam som tillverkar högkvalitativt titanpulver, har utsett Alain Dupont till VD den 12 januari 2016. Han efterträder Jacques Mallette som varit VD för AP&C sedan 2011. Jacques Mallette kommer fortsättningsvis vara engagerad i bolaget som styrelseordförande.

Alain Dupont har en lång karriär med flera olika positioner inom GE Financial Services och har tjänstgjort vid GE-enheter i Kanada, Frankrike och Japan.

– Den nuvarande framgångsrika ledningsgruppen på AP&C förstärks genom Alain Dupont och vi får en organisation för att vidareutveckla AP&Cs starka tillväxt och affärer, säger Magnus René, VD på Arcam, i ett pressmeddelande.

Ytterligare skiften
På DiSanto, helägt dotterbolag till Arcam och kontraktstillverkare av ortopediska implantat, kommer Ronald Dunn att lämna rollen som VD. Rekryteringen av en ny VD har påbörjats och kommer att slutföras i början av 2016.

Som nyligen meddelats kommer Magnus René, VD och koncernchef på Arcam, att temporärt flytta till USA för att påskynda Arcams affärsutveckling i USA och leda koncernen från det amerikanska kontoret i Woburn, MA.

Som en följd av detta har Johan Brandt, för närvarande CFO, utsetts till vice VD och CFO.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078