23948sdkhjf

Coor utökar med Saab

Samarbetet leder till nya anställningar hos serviceföretaget.
Saab har valt att förlänga och utöka samarbetet med Coor Service Management i ytterligare fem år. Avtalet innebär att Coor ska fortsätta att sköta och utveckla ett flertal servicetjänster åt Saab på merparten av deras anläggningar i Sverige. Det nya avtalet omfattar även Saabs anläggning i Karlskrona.

– För oss är varje uppdrag ett stort förtroende, och vår ambition är att vi nu ska fördjupa och utveckla detta uppdrag i nära samarbete med Saab, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef för Coor Service Management, i ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Coor fortsatt ska vidareutveckla och säkerställa en kvalitativ och kostnadseffektiv leverans av ett antal servicetjänster, främst fastighetsdrift och lokalvård, men också exempelvis posthantering, konferensservice, avfallshantering samt projektledning och ombyggnation.

I det nya uppdraget inkluderas även leverans till Saabs anläggning i Karlskrona, vilket innebär att ytterligare 13 personer kommer att erbjudas anställning på Coor Service Management.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.096