23948sdkhjf

Ledningsförändringar på Rejlers

Ny vd tar över vid årsskiftet.
Den första januari 2016 tar Jonas Thimberg över som vd i Rejlers Sverige. Han kommer även att ingå i företagets koncernledning.

Jonas Thimberg har arbetat inom koncernen i 15 år. De senaste åren som vice vd i Rejlers Sverige och som regionchef för västsverige.

– Koncernen växer och det känns bra att få lämna över vd-rollen för Rejlers Sverige till Jonas Thimberg som har arbetat i Rejlers lika länge som jag. Han har både hög kompetens och lång erfarenhet av teknikkonsultbranschen, säger Peter Rejler, nuvarande vd och koncernchef.

Peter Rejler kommer i sin tur att fortsätta som vd och koncernchef för Rejlers.

– Som koncernchef för Rejlers kan jag nu fokusera mer på utvecklingen i hela den nordiska verksamheten och på våra tillväxtplaner, säger han.

Organisationsförändring
I samband med vd-bytet gör Rejlers Sverige även förändringar i sin organisation för att skapa goda förutsättningar för den planerade tillväxten som Rejlers lanserat tidigare i år.

– Vi behåller fokus på det nära ledarskapet, närheten till våra kunder och satsar ännu mer på affärs- och teknikutveckling. Det ska bli otroligt kul att få leda medarbetarna i Rejlers Sverige, säger Jonas Thimberg, tillträdande vd i Rejlers Sverige.

Tillväxtmålen omfattar bland annat att bolaget år 2020 ska vara minst 3030 medarbetare med en omsättning på minst 4040 MSEK.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.145