23948sdkhjf

Han ska leda Elektroautomatiks succéavdelning

Den första december lämnade Sören Jansson över stafettpinnen för den snabbt växande avdelningen.
Det är Urban Gustavsson, en av dem som var med och startade avdelningen Service & Driftsäkerhet under våren 2014, som nu ska leda verksamheten vidare.

– Det ska bli roligt att få leda det fortsatta utvecklingsarbetet för avdelningen. Vi ser ett stort behov av våra tjänster ute hos kund och kommer att fortsätta öka omfattningen av Service & Driftsäkerhet som affärsområde, säger Urban Gustavsson i en kommentar till Metal Supply.

I och med den nya rollen kliver Urban Gustavsson även in i Elektroautomatiks ledningsgrupp. Hans förra roll som servicechef tas nu över av Christer Ivesäter, tidigare underhållsingenjör på avdelningen. Urban Gustavsson är sedan några år tillbaka certifierad European expert in Maintemance Management.

Tillträde skedde den 1 december.

Service & Driftsäkerhet
Service & Driftsäkerhet startade i april 2014 och har sedan dess gått som tåget. Avdelningen har nu 16 duktiga medarbetare, både i Skövde och i Göteborg. Tillsammans med kunden så arbetar Elektroautomatik med att höja eller säkerställa driftsäkerheten. Ett vanligt exempel på att höja utrustningens tillgänglighet är att utveckla det förebyggande underhållet genom att arbeta med instruktioner, intervall eller tillståndsbaserade kriterier. Rätt intervall och åtgärd genererar färre stopp. För de stopp som ändå uppstår så tillhandahåller Elektroautomatik serviceingenjörer för att minska stilleståndstiderna vid Akut Avhjälpande Underhåll.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141