23948sdkhjf

Nytt ansikte i Boxons ledning

Allan Riber Nielsen tog över som ny General Manager för Boxon i Kina från 1 december 2015.
Allan Riber kommer senast från Prime Cargo där han varit National Sales Manager. Innan dess har han haft ledande befattningar inom Scan Global Logistics, såväl i Danmark som i Asien.

– Jag ser verkligen fram emot att sätta igång. Boxon har verkligen unika produkter, tjänster och framför allt ett solitt skandinavisk tankesätt. Boxon är den bästa leverantören när det gäller förpackningslösningar. Mitt jobb är att se till att vi kommer ut på marknaden och att vi sätter Boxon på kartan för europeiska företag i Kina, säger Allan Riber Nielsen.

Verksamheten i Kina startade 2011 då man såg ett behov av förpackningsmaterial och lösningar på plats hos skandinaviska och europeiska kunder som flyttat sin produktion till Kina. Under de senaste åren har verksamheten haft en kraftig tillväxt.

– Redan från start bestämde Boxon sig för att implementera vår Skandinaviska affärsmodell i Kina, vilket också varit ett tydligt framgångsrecept. Sedan 2013 har vi dessutom haft europeiskt ledarskap. Nu tar Allan från Danmark över rodret.

Idag är Boxon Kina 20 anställda i Shanghai inom sälj, inköp, logistik och marknad. Företaget erbjuder både förpacknings- och märkningslösningar samt bulkförpackningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125