23948sdkhjf

Stor litauisk order till Lindab

Lindab rapporterar stor order på litauisk produktions-enhet. Lindabs Building Systems division har fått en order värd runt 3,3 MEUR (ca 31 MSEK) från den multinationella byggmaterielkoncernen Etex.
Ordern omfattar en tillverkningsenhet på 15 000 kvadratmeter som ska uppföras i Akmene i Litauen, nära den lettiska gränsen.

"Vi är mycket glada att se tecken på fortsatt expansion i Litauen," säger David Brodetsky, chef för Lindab Building Systems divisionen. "Litauen fortsätter att visa god potential för Building Systems produkter och vi ser detta som ett positivt tecken för framtiden på den här marknaden."

Pressmeddelande från Lindab AB

Om Lindab-koncernen:

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och systemlösningar av stål och tunnplåt för byggindustrin.

De två affärsområdena, Profile och Ventilation, tillhandahåller kompletta lösningar för byggnadssystem och inneklimat såväl som enskilda bygg- och ventilationskomponenter för alla typer av byggnader.

Lindab är noterat på Stockholmsbörsens Nordiska lista, Large Cap under kortnamnet "LIAB".

Lindab-koncernen omsatte runt 9,3 miljarder SEK under 2007 och har cirka 5 000 medarbetare i 30 länder. Huvudkontoret ligger i Grevie, utanför Båstad i nordvästra Skåne. Se även www.lindab.com
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11