23948sdkhjf

Biosensor får ytterligare en beställning av den engelska polisen

Biosensor har erhållit sin andra beställning av ett BIOSENS® av den engelska polisen. Denna utrustning skall användas för narkotikadetektering, och är ett resultat av tester som genomfördes under den gångna hösten.
-Vi får tyvärr inte redogöra för detaljerna kring användandet av utrustningen eller var den kommer att användas, säger Magnus Björkqvist, Marknadsdirektör på Biosensor, och fortsätter: användningsområdet skiljer sig från den tidigare beställningen, och visar på möjligheterna att använda vår utrustning i olika applikationer, vilket är styrkan i vår teknologi. Detta är ett mycket positivt besked för oss eftersom den första utrustningen används i stor omfattning idag', avslutar Björkqvist.

Pressmeddelande från Biosensor AB

Biosensor är ett svenskt företag, beläget i Solna. Bolaget är noterat på AktieTorget. Företaget har utvecklat en unik teknologi för detektering av spårämnen, baserad på bioteknologiska sensorer. Denna teknologi detekterar simultant både sprängämnen och narkotika i mycket små mängder. Teknologin utmärker sig genom sin säkra detekteringsförmåga i kombination med den låga graden av falsklarm utanför labbmiljöer. Biosensors kunder kommer från polisväsende, säkerhetsföretag, tull, militär, kriminalvård och beroendevård över hela världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078