23948sdkhjf

Schuchardt Maskin AB förvärvar Ledorit

Schuchardt Maskin AB har förvärvat firma Ledorit i Hjortkvarn. Schuchardt Maskin tar därmed över leveranserna av Leder Oragos studsfria hammare och råhudsklubbor till kunder i Sverige från den 5 maj 2008.
- Det är spännande att utöka verksamheten med dessa kvalitetsprodukter. Det passar vår profil och blir ett bra komplement till vårt redan breda utbud av produkter till den tillverkande industrin, säger Per Leijonberg, vd för Schuchardt Maskin AB.

Schuchardt Maskin kommer att sälja ett flertal typer och storlekar av klubbor. Det handlar dels om den studsfria hammaren, dels om specialprodukten råhudsklubban som används bland annat i miljöer där gnistbildning ej får uppstå eller där klubban inte får göra åverkan på materialet.

- Vi är övertygade om att Leder Oragos hammare och klubbor är bra produkter som passar många av våra kunder perfekt, säger Per.

Från och med den 5 maj 2008 kan Leder Oragos klubbor och hammare köpas hos Schuchardt Maskin .
- Genom denna förändring utökar vi servicen till Ledorits tidigare kunder som nu kan utnyttja bland annat vår webbutik när de ska beställa, säger Per.

Pressmeddelande från Schuchardt Maskin AB


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094