23948sdkhjf

SKF förbättrar amerikansk maskinpark

Kullagerjätten ska leverera integrerad lösning med tätningar, smörjning och lager till U.S. Steel.
SKF ska förse United States Steel med en integrerad lösning med tätningar, smörjning och lager till valsarna i deras varmbandverk i Granite City i Illinois. Lösningen kommer att bidra till att förbättra maskinernas tillgänglighet och samtidigt minska energi- och fettanvändningen.

– US Steel är kända för Carnegiemetoden , ett ordnat arbetssätt för att skapa värde och driva företagets verksamhet, inklusive underhåll inriktat på driftsäkerhet. Vi är mycket glada över att kunna stödja U.S. Steel genom att bidra till kostnadsbesparingar och förbättringar i maskinernas tillförlitlighet med hjälp av vår tekniska kunskap inom lager, tätningar och smörjsystem, säger Ole Kristian Joedahl, Sales and Marketing Director, Industrial Market, i ett pressmeddelande.

Komponenterna som används i valsarna i varmbandverk arbetar under extrema förhållanden, och de utsätts konstant för höga temperaturer och föroreningar, vilket kan leda till korrosion och i slutändan lagerhaverier.

SKFs integrerade lösning, som installeras på mer än 800 valsar i anläggningen, kombinerar tre teknikplattformar för att motverka effekten av dessa förhållanden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.753