23948sdkhjf

Flera nya avtal till Nederman

Förutom ett kontrakt i Kina har Nederman tecknat fem nya ordrar i Amerika.
Den kinesiska ordern, som är värd 26 miljoner kronor, ska levereras till ett rökgasreningsverk inom fjärrvärme.

– Detta är ett viktigt genombrott inom marknaden för fjärrvärme och rökgasrening i Kina och bevisar att Nederman har bra lösningar som hjälper Kina bekämpa problemen med luftföroreningar, säger Torbjörn Bäck, SVP Division APAC, i ett pressmeddelande.

Nedermans lösning omfattar filtrering och rening i två steg för att minimera rökgasutsläpp. Levereransen av design, komplett lösning samt installation startar under sista kvartalet i år.

Nederman har dessutom tagit hem fem ordrar i region Americas till ett sammanlagt värde av 129 miljoner kronor. Tre av avtalen handlar om leverans av luftfiltreringssystem till metallåtervinningsanläggningar som ska levereras i slutet av 2016.

Det fjärde kontraktet har Nederman tecknat med ett globalt ledande bolag inom gruvindustrin i Kanada. Det omfattar leverans av system för att minimera utsläpp vid smältnings- och raffineringsprocesser. Leverans av samtliga system kommer att färdigställas under andra kvartalet 2016.

Utöver detta har Nederman även erhållit en order på två kompletta luftfiltreringssystem för gasturbiner vid kraftverk i USA. Dessa kommer också att levereras mot slutet av nästa år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08