23948sdkhjf

SKF utrustar grekiskt rederi

Genom lösningar för tillståndsövervakning ska Tsakos Columbia Shipmanagement S.A. undvika utrustningsfel. Samtidigt minskar kostnaderna för rederiets flotta om 70 fartyg.
Tsakos Columbia Shipmanagement S.A., TCM, har valt SKFs lösningar för tillståndsövervakning till deras flotta om cirka 70 tank-, container- och torrlastfartyg.

– Marinindustrin är ett mycket viktigt segment för oss där vi ser stor potential. Genom att ge våra kunder tillgång till data som hjälper dem att prioritera underhållsarbete, bidrar vi till att undvika oväntade haverier samt sänka deras totala driftskostnader. Det säger Ole-Kristian Joedahl, Sales and Marketing Director, Industrial Market, i ett pressmeddelande.

TCM kommer att använda en kundanpassad version av SKFs handburna Marine Condition Monitoring Kit för att övervaka t.ex. lastpumpar, maskinrumsfläktar, kompressorer och elmotorer. Datan som samlas integreras i fartygets underhållssystem och överförs till TCMs huvudkontor. Där skapas en detaljerad rapport för varje fartyg, som visar maskinernas aktuella tillstånd. Detta hjälper serviceteknikerna att planera och prioritera underhållsarbetet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062