23948sdkhjf

Metal Supply serverar marknadsföring på silverfat

H.H. Maskiner är en av många företag som har fått målriktad marknadsföring serverat på silverfat med Metal Supply – och de är naturligtvis begeistrade.
H.H. Maskiner levererar maskiner och utrustning primärt till bearbetning av massivt trä till den danska trä- och möbelindustrin. Företaget lanserade en web-shop sist i 2007, en web-shop där man säljer allt mellan himmel och jord – eller i varje fall det man kan behöva inom branschen. För att gör kunderna uppmärksamma på det nya tilltaget så använde företaget sig av Metal Supply.

- Vi satte själva in nyheten på portalen och upplevde därefter en hel del trafik både på våra egna inlägg men också på vår annonsering på portalen, berättar Anne Dorthe Egeskov Christiansen från H.H. Maskiner till Metal Supply.

- Det är härligt att få så konkret respons, och man har själv möjlighet att följa med och se om det blir en succé eller ej. Det fungerar blixtsnabbt, och det är närmast som att få serverat marknadsföring på silverfat. Företaget har speciellt haft stor nytta av att kunna mäta hur många som har sett och läst annonser och nyheter.

- På det sättet kan vi målrikta vår marknadsföring och sätta in där det största behovet finns, avslutar Anne Dorthe.

Om du skulle få lust att prova det samma som H.H. Maskiner är det bara att kontakta Metal Supply:
Tel. +45 7528 6970
eller sänd en mail: cn@industri-supply.dk / cb@industri-supply.dk

Vi talar naturligtvis svenska!

Källa: Christin Nilsson

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063