23948sdkhjf

i3tex växer

Teknikkonsulter rekryteras i hela Sverige.
Det går bra för teknikkonsulterna i3tex. Bara i år har företaget nyanställt cirka 40 medarbetare och jakten på nya förmågor fortsätter:

– Det är inget självändamål att växa utan något som våra kunder efterfrågar. De satsar på att bli bäst inom sina kärnområden som effektiv produktion och marknadsföring. Vi tillför ingenjörskompetens både inom etablerade och nya tekniker, förklarar i3tex vd Ulf Aiff för Metal Supply.

Fokus automation
Efterfrågan på nya projekt är stor inom flera av bolagets olika teknikområden: elektronik, mjukvara, mekanik, automation och produktionsteknik. En av företagets interna satsningar innebär att de samlat kompetens inom automation och driver det som ett särskilt utvecklingsområde. Här är flera projekt på gång, bland annat en robotcell och en monteringslina för precisionsventiler.

– Inom tre år tror jag vi är dubbelt så stora som idag. Men vi definierar inte detta i fasta siffror utan tror på att drivet och nyfikenheten leder oss i möjligheternas riktning. Ju fler vi blir desto bättre kan vi kombinera olika kompetenser och drivkrafter och erbjuda kunderna något unikt., säger Ulf Aiff.

I3tex, som det ser ut idag, har funnits sen september 2009. Men bolaget har en historia som går tillbaka till 1987, då Ulf Aiff startade konsultbolaget JA Produktutveckling. Företaget driver utvecklingsprojekt från start till mål och förstärker kundernas team med spetskompetens inom alla teknikområden.

– Jag hoppas på genombrott inom alla de branscher vi verkar inom, medicinteknik, Automotive, verkstadsindustri, flygindustrin och telekom. Vi vill skapa något bestående både för andra och oss själva, avslutar Ulf Aiff.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.235