23948sdkhjf

Prevas nya fokus: Kunder och erbjudanden

För att på bästa sätt ta tillvara på marknadsmöjligheter samordnar Prevas sina styrkor och erfarenheter i en ny organisation.
Syftet är att få ett tydligare fokus på kunder och erbjudanden samt skapa en effektivare organisation baserad på större regioner.

– Den nya organisationen ger oss större möjligheter att kraftsamla och att etablera ett starkt ledarskap som agerar för helheten samtidigt som vi kan optimera vår verksamhet för ökad lönsamhet och tillväxt. Att säkerställa att vi har den kompetens som efterfrågas hos våra kunder blir enklare och våra medarbetare ges större möjligheter att jobba tillsammans i flera olika uppdrag, säger K-G Ramström CEO på Prevas, i ett pressmeddelande.

Bolagets två affärsområden, produktutveckling och industrisystem, ersätts av en organisation uppdelade på lösningserbjudanden, Solutions, och konsulttjänster, Consulting Services. Därmed förbättras möjligheterna att nå ut med erbjudanden samtidigt som förutsättningarna att samordna försäljning och leverans stärks genom ett nära samarbete mellan de nu större regionerna.

– Med gemensamma krafter, där vi samarbetar både inom företaget och tillsammans med våra kunder, har vi en fantastisk möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i omvärlden, fortsätter K-G Ramström.

Den 1 oktober 2015 startar den nya organisationen och förväntas uppnå full effekt vid årsskiftet.

I samband med omorganisationen har Jonas Mann, affärsområdeschef för Produktutveckling, valt att lämna Prevas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.302