23948sdkhjf

Wärtsilä tillsätter ny direktör

Roger Holm ska ansvara för Marine Solutions-affärsområdet.
Wärtsilä skriver i ett pressmeddelande att bolaget har utnämnt Roger Holm till direktör för affärsområdet Marine Solutions samt till direktionsmedlem från och med den 1 november i år. I den nya positionen kommer han att ha globalt ansvar för Wärtsilä Marine Solutions.

– Jag är mycket nöjd över att Roger efterträder mig som direktör för Marine Solutions. Han har en passion för kvalitet och en djup förståelse för kundernas behov. Genom åren har Roger visat starkt ledarskap i sina diverse utmanande positioner, säger Jaakko Eskola, som kommer att bli Wärtsiläs koncernchef från och med den 1 november.

Roger Holm anställdes av Wärtsilä 1997 och har innehaft flera chefsposter, senast som direktör för Engines-organisationen med ansvar för Wärtsiläs motortillverkning och FoU-verksamhet för både marin- och energimarknaderna. Innan det ledde han Seals & Bearings-, Solutions Management- och Business Development-enheterna inom affärsområdet Services. Han har även jobbat som direktör för dataadministration för Wärtsilä.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094