23948sdkhjf

Empower stärker organisationen

Flera nyrekryteringar till nyckelpositioner har tillsatts.
Nyligen rekryterades två nya chefer till Empower Telecom Networks projektorganisation och den 1 oktober förstärker Empower även service center med en ny chef. Gemensamt för de tre rekryteringarna är att de har värdefull erfarenhet från andra branscher än Telekombranschen.

– Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi har jobbat väldigt målinriktat med att stärka upp vår projektorganisation samt med centralisering av viktiga servicefunktioner för ökad effektivitet och kvalitet. Det känns väldigt bra att Kent, Raimo och snart Malin är på plats och kan ta det här arbetet vidare. De har alla en lång och bred erfarenhet av projektledning och ledarskap från olika branscher och kommer bidra med viktig ny kompetens inom företaget, säger Camilla Sundström, President för Empower Telecom Network Division.

Kent Hietala är ny projektkontorschef sedan 17 augusti med placering i Stockholm. Kent Hietala har stor erfarenhet från att driva underhålls- och utförandeentreprenader. Sedan 2002 har han haft olika ledande positioner med fokus på projektverksamhet inom företag som United Spaces, Fortum Service/Infratek, Svevia och nu senast som regionchef för Maintpartners östliga verksamhet.

Raimo Kaunismäki är ny projektkontorschef för Telecomdivisionens nordiska projektkontor sedan 1 september med placering i Helsingfors. Han kommer närmast från en tjänst som projektledare på Rejlers OY och har tidigare arbetat som expert inom Risk Management på YIT, som försäljningschef på Neste Jacobs, som avdelningschef för Project and Risk and Construction Management på Pöyry Chemical Business Area samt arbetat inom stora teknologileverantörer som Metso och Andritz.

Malin Jensen börjar den 1 oktober som Servicecenterchef med placering i Göteborg. Hon kommer närmast från Fujitsu Sweden AB där hon haft olika roller inom Service Management som Service Delivery Manager och Operational Manager för stora till medelstora kundkonton.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078