23948sdkhjf

Lindab får viktig order på kylbafflar i Storbritannien

Lindabs division Comfort har fått en order i Storbritannien värderad till cirka 1 MEUR tillsammans med affärspartner Frenger Systems.
Lindab kommer att leverera "Pilot" kylbafflar till om- och tillbyggnadsprojekt för två London-sjukhus, St Barts och London Royal Hospital. Skanska är huvudentreprenör. Hårda kvalitetskrav ställdes på produkterna, särskilt vad gäller drift, underhåll och rengöring. Pilotkylbafflarna valdes utifrån dessa kriterier och utmärks av variabla luftflöden och spridningsmönster, samt av att vara lätta att rengöra.

Ordern kommer att levereras under 2008 och 2009.

Kontakter:

LINDAB
Hannu Paitula, Affärsområdeschef, Ventilation
Email: hannu.paitula@lindab.com
Mobile: +41 797392388

Nils-Johan Andersson, CFO
Email:nils-johan.andersson@lindab.com
Tel. +46 (0)431 850 00

Om Lindab-koncernen:

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och systemlösningar av stål och tunnplåt för byggindustrin.

De två affärsområdena, Profile och Ventilation, tillhandahåller kompletta lösningar för byggnadssystem och inneklimat såväl som enskilda bygg- och ventilationskomponenter för alla typer av byggnader.

Lindab är noterat på Stockholmsbörsens Nordiska lista, Large Cap under kortnamnet "LIAB".

Lindab-koncernen omsatte runt 9,3 miljarder SEK under 2007 och har cirka 5 000 medarbetare i 30 länder. Huvudkontoret ligger i Grevie, utanför Båstad i nordvästra Skåne. Se även www.lindab.com

Källa: Pressmeddelande från Lindab AB

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079