23948sdkhjf

Nytt samarbete mellan Atab AB och C&H System

Två leverantörer av automationslösningar speciellt till pappersindustrin har skrivit på ett samarbetsavtal för att förstärka och vidareutveckla marknaden, först och främst i Danmark, men också globalt inom pappers- och isoleringsindustrin.
Atab AB är en erfaren tillverkare av förarlösa truckar och andra elektroniska maskiner. De designar och tillverkar lösningar utifrån kundens specifikationer.

- Vi har spanat länge efter en samarbetspartner inom förarlösa truckar (AGV) och vi är nu säkra på att vi i Atab AB har hittat rätt samarbetspartner så att design, lösningsmöjligheter och inte minst kvalitet motsvarar C&H Systems egen produktportfölj som omfattar olika automationslösningar inom materialhantering, palletering och emballering. Med vårt nya samarbete med Atab har vi nu möjlighet att komplettera vår leverans av materialhantering med en AGV-lösning, säger försäljningsdirektören hos danska C&H System, John Thrane Nielsen.

Som en del av samarbetet ska C&H SYSTEM bland annat servicera Atabs existerande kunder i Danmark som har AGV-lösningar i dag.

Källa: C&H System
http://www.chsystem.dk
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.187