23948sdkhjf

Scantool Group till Sverige

Efter att ha avslutat ett mångårigt samarbete med en svensk agenturtinnehavare ska danska Scantool Group nu satsa på egen hand.
Företaget kommer från och med 15 april att handla med och serva de svenska kunderna direkt från kontoret i Brovst, Danmark. Med jämna mellanrum kommer Scantool Group även att ha en egen representant på plats i Sverige.

Bolaget ser stor tillväxtpotential I Sverige och därför kommer man framöver att synas mycket på den svenska marknaden.

– Vi tror att tiden nu är mogen för att själva ta över. Vi vill fortsätta utvecklingen av den svenska marknaden och vi ser fram emot att komma igång. Vår sedan tidigare goda samarbetspartner, Sonja Jepsen från Reki AB, fortsätter med eget reservdelssälj, säger vd Claus Nielsen, till Metal-Supply.

Nyligen har bolaget anställt Anders F. Heshe som ny exportchef, och han ska främst koncentrera sig på just den svenska marknaden.

– Scantool Group och jag ser fram emot att fortsätta utveckla det goda samarbetet med våra befintliga kunder. Och det glädjer mig att arbeta med att skapa nya spännande affärsrelationer, nu och i framtiden, som kommer att gynna alla parter på båda sidor av Kattegatt, kommenterar Anders F. Heshe.

Fakta
Scantool Group består av fyra bolag: Scantool, HM Machinery, Arboga och KEF Motor. Företaget startades 1980 och har sitt huvudsäte i Brovst på Nordjylland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063