23948sdkhjf

Stor maskinorder till Forsstrom

Forsstrom High Frequency AB har tagit hem en stor order från USA. Den avser fyra svetsmaskiner och ordersumman ligger på drygt 11 miljoner kr. Maskinerna ska levereras under våren och sommaren.
Ordern, som är den enskilt största i företagets historia, har föregåtts av ett intensivt försäljningsarbete från Forsstroms sida under lång tid. Köpare är ett amerikanskt bolag som har en omfattande tillverkning av tält.

– Det känns bra att ordern är i hamn nu. Nordamerika är en mycket viktig marknad för oss och vi har gjort stora marknadssatsningar där, säger Peter Forsström, VD i företaget. Ordern är ett resultat av ett långsiktigt arbete av Kjell Eliasson, vår Nordamerikaansvarige.

Ytterligare information lämnas av:

Peter Forsström
VD

Dick Lövbrand
Styrelseordförande

Lennart Rohlin
Informationsansvarig

Forsstrom High Frequency AB tillverkar maskiner för svetsning av plastmaterial med hjälp av avancerad högfrekvensteknik. Upp till 95% av försäljningen sker på export. Kunderna är tillverkare av exempelvis lastbilskapell, större tält, swimmingpooler, reklamskyltar, solskydd, oljelänsor och flytande vätsketankar - produkter som ska tåla stora påfrestningar.

Källa: Forsstrom High Frequency AB

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078