23948sdkhjf

Alukin expanderar

Efter ett starkt år 2014 med en försäljningsökning på över 30 procent expanderar Marinteknik i Norrtälje AB.
Företaget skrev under förra veckan på ett avtal som gör att de tar över en industrifastighet på Gäddvägen i Görla.

Ytan för båtproduktionen av Alukin aluminiumbåtar ökar därmed till den dubbla, och samtidigt utvidgas verksamheten för att möta eftermarknaden.

– Det passade oss väldigt bra i tiden att grannlokalen blev till salu. Vi har ett centralt läge här vid E18 och nu kan vi fokusera vårt arbete mot att leverera fler båtar och möta efterfrågan på service och vinterförvaring, säger vd och produktionsansvarige Peter Nikula på Marinteknik i Norrtälje AB, i ett pressmeddelande.

Industrifastigheten är lika stor som lokalen företaget i dag hyr av Riflex ab, men markytan är betydligt större. Detta lämpar sig väl för verksamheten totalt, då efterfrågan på övervakade och inhägnade vinterförvaringsplatser för båtar är stor.

– Vi tror att platserna kommer fyllas snabbt eftersom vi redan har tagit emot bokningar inför hösten. Bland annat båtkunder från Stockholms södra skärgård väljer att vinterförvara sina båtar hos oss. Här har vi inhägnad yta som är bemannad och väl övervakad i anslutning till vår verksamhet på ett centralt läge i Norrtälje, säger Maria Nikula, marknadsansvarig på Marinteknik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.081