23948sdkhjf

Bast & Co i samarbete med Axelent AB

Danska Bast & Co planerar att vinna marknadsandelar i Sverige genom ett nytt samarbete med Axelent AB.
Det var i november månad förra året som det danska maskinserviceföretaget meddelade att man skulle gå in på den svenska marknaden. Och nu har företaget hittat en samarbetspartner i Axelent – ett ledande företag inom maskinsäkerhet, maskinskydd och tillbehör till industrin.

– Sverige har en stor metallbearbetningsindustri, som är ännu större än den danska. De har samma behov som de danska företagen av service, reparation och renovering av verk-stadsmaskiner. Genom vårt nära samarbete med Axelent Denmark kommer vi nu att kunna erbjuda våra kunder en helhet, vilket skapar trygghet, säger Torben Mølsted på Bast & Co A/S.

– Det känns verkligen kul att arbeta så här nära en kund som förstår värdet i att två starka varumärken arbetar tillsammans och drar nytta av varandras styrkor, säger Michaela Ahlberg på Axelent Denmark.

Driften av den svenska marknaden utgår från Bast & Co: s avdelning i Allerød, där bolaget har ingenjörer och tekniker som lätt kan nå Sverige. Försäljningen kommer till en början också hanteras från Danmark där Bast & Co har avsatt kapacitet för en skandinavisk säljfunktion som primärt ska fokusera på potentiella kunder i Sverige och Norge.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078