23948sdkhjf

Instalco förvärvar

Tofta Plåt & Ventilation köps nu upp.
Ventilationsföretaget Tofta Plåt & Ventilation i Lidköping har förvärvats av Instalco. Genom affären fortsätter koncernen att expandera skapa en rikstäckande plattform inom Installationsbranschen.

- Samarbetet med Instalco och de bolag som ingår i koncernen ger oss en trygghet för våra kunder och medarbetare. Vi ser detta som en stor möjlighet att ta Tofta Plåt & Ventilation till nya nivåer. Vi kommer givetvis arbeta på samma sätt som tidigare men med nya möjligheter till kompletta totallösningar, säger Kristian Grönskog i ett pressmeddelande från Instalco.

Precis som övriga ägare inom koncernen kommer Kristian Grönskog att fortsätta i sin nuvarande roll och bli delägare i koncernen.

- Vi ser väldigt positivt på att få med Tofta Plåt & Ventilation AB och inte minst Kristians mogna ledarskap in i Instalco-teamet.Tofta Plåt & Ventilation AB har visat på en positiv utveckling med god lönsamhet och verksamheten kommer att utvidgas ytterligare och täcka ett större geografiskt område. Vi siktar närmast på att vidga verksamheten framförallt i Västsverige” - Per Sjöstrand, Koncernchef för Instalco

Instalco VS består idag av Rörgruppen, Klimatrör, VVS-Metoder, ORAB och Rörläggaren. Inom El finns även PoB Elektriska och OTK Klimatinstallationer ingår i segmentet Klimat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094