23948sdkhjf

Ny VD till SMP Parts

Lars-Erik Klas har utsetts till ny vd för SMP Parts.
Lars-Erik Klas kommer närmast från tjänsten som chef för kartongtillverkningen på Iggesund Paperboard. Dessförinnan arbetade han som vice vd och teknikchef på Voith Turbo Safeset och som ansvarig för komponentverkstaden på Hiab.

– Styrelsen ser med glädje fram emot att Lars-Erik kommer till SMP Parts med sin gedigna kunskap och erfarenhet. Vi ser det som en stor fördel att vi får en person med stark lokal anknytning. 
Lars-Eriks arbete är nu att genomföra styrelsens och ägarnas strategi som syftar till att dubbla omsättningen till år 2020, säger Finn Johnsson, styrelseordförande i SMP Parts AB, i ett pressmeddelande.

– SMP Parts är ett välskött företag med fin historia, engagerade medarbetare och stor potential. De nya ägarna är aktiva, erfarna och vill utveckla företaget, vilket känns väldigt positivt. SMP Parts står inför en ny spännande fas i företagets historia. Jag har gjort liknande resor på andra företag vilket gör att jag känner mig väl rustad för uppgiften och ser fram mot mitt nya uppdrag, säger Lars-Erik Klas.

Lars-Erik Klas tillträder tjänsten senast den 1 mars 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094