23948sdkhjf

Miljonkontrakt till Goodtech

Under de senaste veckorna har Goodtech Solutions AB vunnit ett flertal nya uppdrag inom fordonsindustrin.
Kontrakten gäller leverans av produktionsutrustning, maskiner och logistiklösningar till ledande aktörer inom den svenska fordonsindustrin. Det samlade ordervärdet uppgår till närmare 60 miljoner svenska kronor, skriver Goodtech i ett pressmeddelande.

De nya uppdragen omfattar huvudsakligen produktions- och logistikslösningar samt komplexa maskinmoduler som ingår i tillverkningsprocessen. Utrustningen skall installeras i olika faser under 2015 och 2016.

– Goodtech har med gott resultat tidigare utvecklat och levererat liknade produktionslösningar till fordonsindustrin. Att vi nu vinner nytt förtroende i viktiga och strategiska framtidsprojekt för ledande aktörer i branschen är ett ypperligt bevis på vår unika kompetens och vårt engagemang till att utveckla tekniska och skräddarsydda lösningar som uppfyller kundens krav och behov, säger Johan Håkansson, regionschef inom Goodtech Solutions AB.

Investeringarna genomförs för att möta framtida behov för intern logistik kopplat till planerade kapacitetsökningar och produktionsoptimeringar.

– De nya kontrakten och den positiva marknadsutvecklingen ger oss verkligen råg i ryggen och resulterar i att vi nu behöver rekrytera nya medarbetare inom bland annat försäljning, projektledning, konstruktion och programmering, avslutar Johan Håkansson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078