23948sdkhjf

Volvo prisar Atlas Copco Tools

Atlas Copco Tools får Volvo Cars Quality Excellence Award.
– Vi är förstås väldigt stolta och glada över detta. Det är en utmärkelse till alla i organisationen och bekräftar att vi gör ett bra jobb. Inte minst viktigt med tanke på att Volvo Cars är inne i en viktig period nu med lanseringen av både ny bilplattform och motorfamilj, säger Jérome Uliana, General Manager på Atlas Copco Tools Nordic, i ett pressmeddelande.

Atlas Copco Tools är global leverantör av monteringsverktyg och system till Volvo Cars, framförallt till monteringsfabrikerna i Torslanda, Gent och Chengdu samt motorfabrikerna i Skövde och ZhangJiakou.

Bo Carmén är försäljningsingenjör vid Atlas Copco Tools i Göteborg och har servat Volvo med produkter och kunskap sedan 1988. Dessförinnan arbetade han på Volvo Torslanda i 15 år, så han har gedigen kunskap om vilka krav som ställs ute i produktionen.

– Vi är i regel med på konstruktions- och prototypsstadiet för att redan från början kunna anpassa både bilen och monteringssystemet till rationell produktion. Ett exempel är den nya XC90-plattformen och VEA-motorfamiljen, där vi tagit fram smarta lösningar för både motorfabriken och slutmonteringen, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094